Thursday, April 19, 2012

Tjäna pengar online : Hitta din metod


Så du vill tjäna pengar online, men vilken metod passar dig?

Det är lockande att bara välja en metod på känsla och satsa på den, men du bör tänka igenom vad ditt mål är. Vill du tjäna lite snabba pengar eller är du villig att bygga något mer långsiktigt? Kan du jobba en vecka eller två utan att tjäna ett enda öre, för att sedan sakta men säkert tjäna mer och mer för varje dag som går?

Det finns två primära sätt att tjäna pengar på online :

-Sälja en tjänst
-Sälja en produkt

Vill du se snabb avkastning på din tid rekommenderar jag dig att försöka sälja tjänster. Du har säkert något du är duktig på, kanske kan du skriva artiklar eller du kanske besitter en konstnärlig ådra? Det knepiga kan vara att hitta en köpare på det du vill sälja, det är här man måste våga ta steget och visa upp sig själv. Du kan skapa annonser på forum relaterade till din kunskap eller lägga upp dina tjänster på marknadsplatser som Fiverr. Kontakta hela tiden folk som du tror kan vara intresserade, det värsta som kan hända är att du får ett nej.

Har du tid och resurser kan det vara idé att hitta en produkt att sälja. Det kan vara digitala varor, allt från e-böcker till medlemsskap i datingsidor, eller fysiska produkter som kläder och elektronik. Sättet man säljer på kan variera, allt från hemsidor, bloggar och reklamannanonser till marknadsplatser som Ebay och Tradera.

Jag kommer gå igenom en mängd olika metoder att sälja både tjänster och produkter i framtida inlägg, men fundera redan nu på vad som passar dig bäst.

-----------------------------

En liten notis : Clickworker skriker just nu efter svenska artikelförfattare, ta en titt på min Clickworker-guide om det låter intressant.

No comments:

Post a Comment